Hem
  Om Josefin
  Simkarriär
  Personlig tränare
  Ledarskapsutveckling
  Crawlskola
  Utbildning
  Här finns jag
  Länkar
  Kontakt
 

Tack vare mina framgångar inom idrotten, har jag lärt mig vikten av målfokusering, och tydlig och noggrann planering för att lyckas. Kombinerat med min filosofi att faktiskt våga lyckas, tog mig till världseliten inom simning och deltagande i fyra olympiska spel.

Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men flyttade till Stockholm som 19-åring för att satsa helt och hållet på min simningskarriär. Min utbildning innefattar även examen som internationellt licenserad personlig tränare, fysträningsutbildning, trainee på Nordea bank samt ledarskapsutbildning med mentalrådgivning.

Jag brukar säga att jag har tränat mig till min talang. Genom hela min karriär har jag alltid varit extremt målmedveten och hängiven uppgiften. Med en stark självdisciplin och obändig vilja att utvecklas, nådde jag världstoppen inom min idrott.

Genom Think Do & Grows sätt att arbeta, erbjuds varje individ de bästa förutsättningarna att lyckas som ledare, tack vare väl utarbetade metoder och ett genomgående målinriktat synsätt. Kombinerat med mitt öga för detaljer och smittsamma entusiasm, ser jag gång på gång hur mina deltagare växer och skapar sin egen framgång.

www.thinkdoandgrow.com